Sziporkázó majális

A Sziporka Alapítvány a helyi önkormányzat által a Budapest XV. kerület, Szántóföld utcai sporttelepre szervezett majálison várja szeretettel a bemutatkozni vágyó szerzőket, alkotókat kötetlen beszélgetésre, felolvasásokra, könyvbemutatókra előzetes regisztráció alapján.

Szi-A pavilon
A helyszín Újpalota Fő teréről ingyenes buszjáratokkal kényelmesen megközelíthető (oda a Keleti pályaudvartól egyetlen busz visz), a szolgáltatást a szervező egész nap üzemelteti. A nagy színpadon kulturális és zenés programokkal szórakoztatja az idelátogatókat, focibajnokság és sok csoda vár kicsiket és nagyokat.

A Szi-A is bekapcsolódik az élménygazdag eseményekbe, hogy érdekes, mókás játékokkal invitálja a kedves vendégeket közös alkotásra.

Keressük a nap legütősebb négysorosát, de közös novellát is írunk! Minden aktív játékosunk egy kupont kap, mellyel zsákbamacskát, az alapítványt támogató tombolával pedig a nap Szi-A-csomagját is megnyerheti! A helyszínen készített fényképekkel előzetes regisztráció alapján ötképes fotóinterjú-versenyre jelentkezhet bárki akár mobiltelefonnal is.

A szerzői húszpercek minden óra 10-kor kezdődnek és szabad beszélgetésre váltanak.

Nyereményosztás 17, zárás várhatóan 18 órakor. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az ingyenes jelentkezés határideje: április 28.
sziporka.alapitvany@gmail.com

A helyszínen a program keretében, így az alapítvány közreműködésével értékesített szerzői alkotások után (kiadvány, festmény, stb.) a Szi-A ajándékpéldányt szívesen fogad.

♣ • ♠ • ♣ • ♠ • ♣ • ♠ • ♣

A Szi-A szerzői, alkotói rendezvényekre gyűjt bemutatásra méltó remekműveket. Szívesen vesszük olyan alkotók jelentkezését, akik lebilincselő stílusban keltik életre saját alkotásaikat, és olyanokét is, akik az előadást inkább náluknál rátermettebbekre bíznák. A következő konkrét "üres hely" május 12. péntek 14:00 óra, helyszín Újpalota, 15 perces szereplési lehetőség további egy fő részére. A program akár 17 óráig is elhúzódhat, csak erre az időszakra szabadidővel bírók jelentkezését várjuk.

Felnőtt tartalom kizárva!



Pavilon-fotó: Praktiker

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak