Számaink


Hosszú megszakítás után a Sziporka Alapítvány életre kel. Máris olyan pályázattal kezdünk, melynek nincs nevezési díja. De még előtte...
Free photo from pexels.com by Creative Common license
Creative Common alapján ingyenesen elérhető kép a pexels.com oldalról


Hivatalos adataink: 

Szi-A nyilvántartási szám: 01-01-0012416
Szi-A adószám: 18900400-1-42

Adományokat, tagdíjakat a Szi-A bankszámlaszámra fogadunk köszönettel: 
OTP 11742355-21435122 Sziporka Alapítvány


Alapítványi tagok


Szi-A tagsági regisztráció immáron elérhető, gyorsan kitölthető űrlap, melyen a tagság előnyeit ismételten összefoglaltuk. Az alkotói pályázatokon való részvételhez Szi-A tagnak lenni nem kötelező! Az adott pályázatok nevezési díját mindig tartalmazza a pályázati kiírás, az alapítvány tagjai ezekre (is) kaphatnak kedvezményt. Igyekeztünk sok vonzó lehetőséget felkínálni, hogy az érdekek találkozzanak.

A napokban közzétesszük ingyenes alkotói pályázatunkat (várható nevezési határidő december 20.), melynek legszínvonalasabb alkotásai a januárra tervezett antológiánk hősei lesznek. Ön nem szeretne köztük lenni?

A képekben kibontakozó tehetségek hamarosan a Sziporka Alapítvány Instagram oldalán is mutogathatnak, ahol forgalomtól függően két-három naponta lesznek kihívások.

A Sziporka Alapítvány önálló weblapja, melynek bloghelye ez marad, jelenleg szerkesztés alatt van. Ott a szerzőknek kínált szolgáltatásaink is elérhetőek lesznek, hogy a kéziratból szép kiadvány szülessen, úgyhogy az alkotó kedvet tessék aktiválni!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel köszöntünk, s a korábbi bátorításokért is külön köszönet!

Sziporkázzunk együtt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak