Merengő EREDMÉNY

A Sziporka Alapítvány november 12-én közzétett ingyenes Merengő című alkotói pályázatára érkezett
A) 24 db irodalmi és
B) 1 db képzőművészeti alkotás.

A zsűri izgatottan csemegézett a felhozatalból, anonim módon (szerző és cím nélkül) szemlézve. A művek csak a megkapott pontszámok után kerülhettek alkotójuk névjegye alá ismét, hogy a rangsort nevesíthessük. Tehát az értékelő személyek NEM tudták, kinek az alkotását minősítik!
Három zsűritag egyenként értékelt 1-10-ig terjedő skálán; az összpontszámok néhol szétszórták a mezőnyt, de a nyerő pozíciókért nagy tolongás volt. Mindkét kategória első három helyezettje nyomtatásban is megjelenik a Szi-A első kiadványában*, amiből természetesen egy-egy tiszteletpéldány jár az alkotóknak, na meg persze egy szép oklevél is. További ajándékok:
(*Technikai és szervezet-támogatási okokból az első kötetünk a tervezett január helyett nagy valószínűséggel csak tavasszal, áprilisban jelenik meg.)

Szi-A Merengő A)
Irodalmi pályázat

III. helyezett: Erdődi Mária: Kihűlt szívem
nyereménye egy dicsérő oklevél + megjelenés Szi-A kötetben

II. helyezett: Birta Angéla: Alkotói melódia
nyereménye egy dicsérő oklevél + megjelenés Szi-A kötetben + 3.000 Ft értékű ajándéktárgy

I. helyezett: Molnár-Illés Gábor: Vágy a nyár után
nyereménye dicsérő oklevél + megjelenés Szi-A kötetben + 10.000 Ft értékű ajándékcsomag

Szi-A Merengő B)
Képzőművészeti pályázat

I. helyezett: Molnár-Illés Gábor - Téli esték (fekete-fehér változat)
nyereménye dicsérő oklevél + megjelenés Szi-A kötetben + 10.000 Ft értékű ajándékcsomag


A pályaművek közt több gyöngyszemet találtunk. Bár dobogóra ezúttal nem került, ám a kuratórium tagjai szeretnék az egyik igen tehetséges alkotót egy kis meglepetéssel lelkesíteni. Dicséretes, hogy helyesírásilag sem volt javításra szüksége!

Szi-A Merengő
KÜLÖNDÍJ

Szedő Tibor
nyereménye dicsérő oklevél + megjelenés Szi-A kötetben + egy ajándéktárgy


A nyerteseket a megadott ímél címen is értesítjük, ajándékukat személyesen vagy postai úton előzetes egyeztetés alapján vehetik át. A már szerkesztés alatt lévő kötetünk egy-egy tiszteletpéldányát részükre névre szólóan díszkötésbe szedjük!

Minden kedves pályázónknak köszönjük a szíves részvételt! Külön meglepetésként kiadványunkba jelen pályázati anyagunkból is beválogattunk néhány művet, mert a dobogón kívül is remek alkotások születtek.

Akciónk december 30. szombatig: Szi-A tagsági díj féláron! → tovább...

A Szi-A tagjai több kedvezményt is érvényesíthetnek, egyebekben a pályázati anyagoknál mindig +1 művet adhatnak le, s az éves tagdíj felét, idén tehát hatezer forintot elszámolhatnak a nevezési díjakra. A másik felét mostani akciónkban (tehát december 30-ig) ELENGEDJÜK! A további csábító kedvezményekről a Szi-A tagregisztrációs űrlapunk részletesen tájékoztat.

Sziporkázzunk együtt... jövőre is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak