Első karácsonyunk

A Sziporka Alapítvány szerveződése évekre nyúlik vissza, végezetül idén tavasszal került bejegyzésre. Az első fenyő ünnepünk épp oly zsúfolt, mint bárki másé, de azért kisütöttünk valamit...

Elsődleges célunk az alkotni igazán szerető amatőr (nem ebből élő) írók, költők, festők, grafikusok motiválása, bátorítása, népszerűsítése. Tesszük ezt pályázatokkal, civil programokkal, tanulással majd képzéssel, kiadványokkal. Első nyomtatott Szi-A könyvünket januárra álmodtuk meg, s ha csúszik is picit a szerkesztés (mivel karácsonykor a szerzők, alkotók is igen elfoglaltak, ami a magánéletüket illeti), mégsem állunk el elképzelésünktől. Ott egyebekben a ma 22:00-kor lezáruló Merengő alkotói pályázatunk első három helyezett műve is megjelenik, valamint olyan alkotókat mutatunk be a szokottnál picit részletesebben, akik méltók a nagyközönség figyelmére.
Ha van olyan, magánkiadásban már megjelent, bolthálózatok polcára nem került kötete, amit szeretne bemutatni, írjon nekünk röviden alkotói tevékenységről (elérhetőségeivel).

De most karácsony van rögvest, s a legtöbb gyermekes családban ajándékok bontódnak szombat este. Mi viszont az alkotókra figyelünk. Nekik szeretnénk kedveskedni, és azt szeretnénk, ha ők is kedveskednének nekünk. Bemutatásra váró szavakkal, érzésekkel, élményekkel - úgy felsorakoztatva mindazt, ami befolyásolta életüket, hogy tapasztalataik hassanak a maiakra is. Ezért...



Karácsonyi ajándékunk csupán december 30-ig, vagyis mától 10 napon át váltható be. Igyekeztünk sziporkázó ötlettel előállni, hiszen nagy a verseny, és mindenki a szerzőket akarja.

A mi első karácsonyunk ajándékát itt bonthatja ki: Szi-A karácsony (részletek)

Sziporkázzunk együtt!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak