Eseménydús évkezdő

Rövid, ám annál lelkesítőbb hírek


Tegnap a CIC (Civil Információs Centrum) jogi fórumán jártunk, hogy az aktuális tudnivalóinkat felfrissítve a pontosabb ügyintézés felé haladjunk; dr. Benkő Ingrid navigált minket az alap iratok közt. Jelentős segítség ez minden érintettnek, akár fiatal, akár jártasabb civil szervezet. Köszönjük!

Az elmúlt két hét igen mozgalmas volt a Szi-A életében: meglátogattuk a Kazinci Klubot Kazincbarcikán, hogy három alkotói riportot rögzítsünk a készülő kiadványunk bemutatkozó részeihez. Pár nappal később folytatva ezt a missziót a Hajdúságba, gyakorlatilag egy kétnapos (!) klubnapba fordult az alkotók közti eszmecsere, komoly elemzésekkel, ötletelésekkel, amit bizony rendszeresíteni kellene! Tervlistára véve. Köszönjük a szíves vendéglátást és az építő tapasztalatokat!

A nyárra több aktív programot tervezünk. Budapesti és vidéki helyszínekre is önkéntes segítők jelentkezését várjuk a rendezvények háttértámogatásához (vendégek fogadása, rendezvény utáni takarítás, jelenléti ívek kezelése, stb.).

Hamarosan hasznát vehetjük a rajzolási útmutatókat felsorakoztató cikkünknek, ugyanis pár napon belül ismét pályázati kiírást teszünk közzé irodalmi és képzőművészeti kategóriában is. A rajzolni szeretők néhány nap alatt sokat fejlődhetnek. Ön is! → tovább...

Az idei NEA projektre benyújtott Szi-A pályázatok a formai követelményeknek megfeleltek, így az első szűrőn átmentünk. A tartalmi elbírálás hosszadalmas, március közepére várjuk az eredményt.

Szép számmal érkeztek négy soros versek a nőket ünneplő meglepetésünkhöz, amit köszönettel fogadtunk! Ám van még néhány nap. A projekthez olyan barátokat, kollégákat, szomszédokat keresünk Budapesten, akik szívesen adnának fél órát egy kedves feladatra életükből. A legszebb az lenne, ha a hölgyeknek a fiúk / férfiak adnák az aprócska meglepetést. A versikék beküldési határideje: február 22. → tovább...

Amennyiben szívesen támogatná alkotókat aktiváló tevékenységünket, pénzadománnyal közvetlenül is segíthet: OTP 11742355-21425122.

Deák László Sándor Erotika album című verses kötete valamint a Sziporkák és Merengők című kiadványunk szerkesztés alatt van. Hamarosan mindkettő előrendelhető 20 % kedvezménnyel, vagy a megjelenést követően az eredeti áron. A márciusban záródó Szi-A pályázat kategóriánként három dobogósa szintén bekerül a válogatásba. Legyen szerencsénk!

Köszönünk minden bátorító üzenetet és jó kívánságot!

Sziporkázzunk együtt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak